BEL VOOR ADVIES: +31 (0)35 78 58 268

Masereeuw Netwerken

Connections for your benefit

Welkom bij MasNet!

Een samenwerkingsverband tussen specialisten, die diverse werkzaamheden verrichten om tot een gezamenlijk totaal plaatje in te vullen op het gebied van beveiliging en service. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

MasNet in een notendop

MasNet is in het leven geroepen voor de startende zelfstandige ondernemer, maar ook zij die al even bezig zijn, zijn bij ons van harte welkom. Onze diensten zijn specifiek ingericht om u als ondernemer zo goed mogelijk op elk vlak van het ondernemen te ondersteunen. Zo kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent!

Onze diensten focussen zich op de ondersteuning rondom uw core business. Denk hierbij aan zakelijke administratie, het opzetten en/of beheren van een website, hulp bij netwerken, sales & aftersales.

LEES VERDER...

Het complete plaatje

Ben jij een zelfstandige ondernemer zonder personeel? En wil jij boekhouding, website en commerciële ondersteuning simpel, veilig en betrouwbaar onder een dak hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Al vanaf €65,- p/maand

Onze Connecties

Onze voordelen

Overzichtelijk
Totale ondersteuning
Klantgericht
Innovatief

Waarom kiezen voor MasNet

Iedere ondernemer zal merken dat het werk nooit ophoudt. Waar de ondernemer met zijn hoofdtaken het geld verdient, komt er meer werk om de hoek kijken. Boekhouding is zo goed als een verplichting en met de huidige trends is een mooie website iets wat niet kan ontbreken. Echter, niet iedereen beschikt over de benodigde kennis voor het voeren van een goede boekhouding of het bouwen van een website. Laat staan de methodieken en tijd om gestructureerd te netwerken en nieuw werk te genereren. Daarom biedt MasNet – voor een vast bedrag per maand – maatwerk rond deze facetten om uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen.

We offer "connections for your benefit"

Scroll to top