BEL VOOR ADVIES: +31 (0)35 78 58 268

Alarm centrale

Veilig met een scherp oog

Website bezoekers

Weprevent

Ons toegewijde team van getrainde bewakers kijkt in wisselende diensten continu live mee in de meldkamer. Tijdens dit proces worden zij ondersteund door geavanceerde software die de live beelden direct analyseert. Door de combinatie van software en het menselijk oog zijn wij in staat om vandalisme en inbraak in het voorstadium te herkennen en te voorkomen. Ook telt deze software mensen, detecteert bewegingen, maakt gebruik van cross line detectie en merkt achtergelaten objecten op. Geeft de computer alarm vanwege een door de software geconstateerde afwijking, dan zal de bewaker de situatie direct beoordelen en classificeren. Alle observaties en acties kunt u terugzien in uw logboek. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

De dienstverlening in stappen

Stap 1

Wij sluiten uw camera’s en sirene via een beveiligde verbinding aan op onze meldkamer. Nog geen camera’s en sirene? Wij werken met gecertificeerde installatiepartners die dit voor u kunnen verzorgen.

Stap 2

Onze getrainde operators kijken vanuit onze meldkamer live met uw camera’s mee. Dit doen zij in wisselende diensten. Tijdens dit proces worden zij ondersteund door geavanceerde software die de live beelden direct analyseert. Door de combinatie van software en het menselijk oog zijn wij in staat om vandalisme en inbraak in het voorstadium te herkennen en te voorkomen.

Stap 3

Zien onze bewakers verdachte bewegingen rondom uw bedrijf of huis? Dan handelen wij volgens het door u opgestelde protocol. Wij zijn in staat om direct de politie te alarmeren, waarna wij u informeren over de situatie.

Onze voordelen

Mobiel vriendelijk
Goed vindbaar
Uitstekende ondersteuning
Veilig & betrouwbaar

Een kleine greep uit ons netwerk

Scroll to top