BEL VOOR ADVIES: +31 (0)35 78 58 268

Starten met een team

Samen sta je sterker

Commerciele dienstverlening

Ervaren commerciele ondersteuning

Elke ondernemer weet hoe belangrijk netwerken en commercie is om nieuwe klanten te genereren. Maar weinig ondernemers hebben hier de tijd voor. En niet iedere ondernemer is geheel commercieel onderlegd of heeft hier ervaring mee. Wij van MasNet hebben niet alleen de ervaring, maar ook een geheel netwerk tot onze beschikking. Doordat wij de aftersales gestructureerd uitvoeren, leveren wij een stukje nazorg aan uw klanten en koppelen het weer terug naar uw bedrijf. Dit doen wij voor al onze leden, zodat cross-selling mogelijk wordt gemaakt. Hiermee maken wij uw klantenkring nog groter.

Zakelijke bijeenkomsten

MasNet organiseert jaarlijks een aantal zakelijke bijeenkomsten voor onze relaties. Tijdens deze bijeenkomsten kan iedere connectie vertellen wat zijn of haar specialiteit is en waar zij naar op zoek zijn. Deze methode is niet nieuw, maar het kost vaak veel geld om onderdeel te zijn van een soortgelijk netwerk. Hiermee krijgt u de kans als ondernemer zich te presenteren bij andere ondernemers in uw regio. MasNet zorgt voor de locatie en verzorgt het programma van diversiteit aan ondernemers. Dit zodat u niet in het zelfde vaarwater zit als andere ondernemers. Hierbij krijgt u tevens de mogelijkheid om (nieuwe) zakelijke relaties van u te introduceren in het netwerk.

Alle voordelen op een rijtje

Commerciele ondersteuning
Netwerkbijeenkomsten
Specialisten op ieder vlak
Werken als een team

Specialisten in het netwerk

Om iedere ondernemer compleet te kunnen ondersteunen hebben wij verschillende specialisten in ons netwerk, waaronder marketing-specialisten, verzekerings-adviseurs, juristen, installatie experts en nog veel meer.

Samen sta je immers sterker.

Scroll to top